Autor: Kaubandus.ee • 12. september 2022

Eesti Lidl saab uue juhi

Lidl teatab, et Lidl Eesti OÜ (Lidl Eesti) ja SIA Lidl Latvija (Lidl Läti) juhatuse esimees Jakob Josefsson lahkub Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse esimehe kohalt ning jätkab alates 1. novembrist 2022 oma karjääri Schwarz Grupis Lidl Sverige (Lidl Rootsi) juhatuse esimehena.
Lidl Eesti ja Läti juht Jakob Josefsson hakkab juhtima Rootsi Lidlit
Foto: Liis Treimann

Jakob Josefsson on mõlema ettevõtte juhatust juhtinud alates 2019. aasta aprillist. Josefsson ja tema meeskond koordineeris edukalt Lidli sisenemist Eesti ja Läti turule ning esimeste kaupluste avamist, pannes tugeva aluse Lidli edasisele ärikasvule mõlemal turul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700