Autor: Toomas Kelt • 22. september 2022

Foxway juht Agnes Makk: kasutatud seadmete turg kasvab

Hiljuti avas ringmajandusettevõte elektroonika- ja telekommunikatsiooniseadmete ning nende osade hulgimüügiga tegelev Foxway Tartu külje all Raadil uue 6500-ruutmeetrise tootmis- ja laohoone. Aastas ligi kahte miljonit elektroonikaseadet ümbertöötleva ettevõtte jaoks on uus hoone hädavajalik. Seadmete taaskasutamine on kasvav turg, kinnitas Foxway juht Agnes Makk.
Foxway juht Agnes Makk.
Foto: Maanus Kullamaa/Foxway

Investeering uude tootmisüksusesse ulatus kuue miljoni euroni. Ja kuigi kõik ettevõtted, kaasa arvatud Foxway, tunnevad majanduskriisi mõjusid, oli see investeering väga vajalik, rääkis Makk.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070