Autor: Kaubandus.ee • 29. september 2022

Haapsalus avas uksed Sinsay kauplus

Täna avati Haapsalu kaubamajas Läänemaa esimene ja üheteistkümnes Sinsay kauplus Eestis. Ankurrentnikuna annab 1000 ruutmeetril laiuv Sinsay tööd 15 kohalikule elanikule ja on Coopi järel suuruselt teine pood kaubamajas.
Haapsalu Sinsay kauplus

Lisaks Haapsalule tegi Sinsay sel aastal uksed lahti ka Võrus ja Kohtla-Järvel ning novembris avatakse Sinsay kauplused ka Tallinnas Mustamäe keskuses ja Jõhvis Tsentraali kaubanduskeskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700