Autor: Kaubandus.ee • 6. oktoober 2022

Tabasalu uues kaubanduskeskuses avati täna Selveri supermarket

Selver avas täna Tabasalu Keskuses esimese kaubanduspinna – 2800-ruutmeetrisel üldpinnal laiuv kauplus on piirkonna suurim toidupood, mida kohalikud on pikisilmi oodanud.
Selveri supermarket
Foto: Kadri Purje

„Tabasalu on eriline kant, mis on linnale lähedal, aga pakub privaatsust ja rohelist elukeskkonda. Ent linnas kättesaadavast laia valikuga, rikkaliku kodumaise sortimendiga poest on siin kaua puudust tuntud. Uue kogukonnakeskuse avamisega muutub Tabasalu süda pisut linnalikumaks keskkonnaks, pakkudes kõiki neid teenuseid, mida piirkonna elanikud seni on käinud otsimas Tallinnast. Oleme Tabasalu Selverit hoolega planeerinud ja hea on tõdeda, et ka kohalikud on selle toidupoe avamist oodanud juba päris tükk aega,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Tabasalu Keskuses on kokku ligi 13 000 ruutmeetrit pinda, milles avatakse järgmiste etappidena büroo- ja teeninduspinnad, väiketootjatele suunatud väliturg ja põnevaid maitseid tutvustav toidutänav. Uus keskus annab piirkonna ligi 15 000 elanikule ja möödasõitjale võimaluse tarbida kvaliteetseid ja vajalikke teenuseid mugavalt, kodu lähedal.

Tabasalu Keskuse juht Andrus Põld ütleb, et Harku valla elanikud on ammu oodanud kodupoeks just Selverit. „Selveri kaubavalik on kindlasti Tabasalu toidupoodidest kõige rikkalikum.“

Põld lisab, et täna avatud Selverile lisanduvad Tabasalu Keskusesse järgemööda alates novembrist ka teised teenused, büroopinnad ja toidukohad. „Seega avastamisrõõmu jätkub kõigile veel pikaks ajaks,“ lubab Andrus Põld.

Uue A-energiaklassi hoonega ning kogukonnale suunatud kontseptsiooniga on eesmärk anda Tabasalu südamele uus hingamine.

Keskuses avatava Selveri supermarketi müügisaali suurus on pea 2000 ruutmeetrit.

Kaupluse ruumid on planeeritud kõige kaasaegsemaid ja keskkonnasäästlikumaid tehnoloogilisi lahendusi silmas pidades. Kogu külmapark on CO2-põhisel külmasüsteemil, mis võimaldab vanemate analoogidega võrreldes ligi viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmasüsteemi jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks. Kaupluse kõik segistid on varustatud aeraatoritega, mis hoiavad kokku tarbitava vee kogust.

Kokku hoitakse ka paberilt kasutades digitaalseid lahendusi nii puu- ja juurviljaosakonnas asuvate elektrooniliste hinnasiltide, reklaame edastavate digiekraanide ning Partnerkaardi digitšekkidega. Avatavas toidupoes muudab ostmise eriti mugavaks ja keskkonnasõbralikuks Tallinna Kaubamaja lojaalsusprogrammi Partnerkaardi mobiilirakendus Partner äpp. Partner äpiga saab ostud skaneerida ja nende eest maksta kasutades vaid mobiiltelefoni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700