Autor: Riina Jussila • 20. oktoober 2022

Ženja Fokin: meeste jaoks on ostlemine kui hambaarsti juurde minek

“1990ndate vaba silueti tuhin pole raugemas, paljuski mõjutasid seda pandeemiaaegne lukustatus ning mugavuseihalus. Sentimeetri täpsusega mõõduülikonna võib jätta puhkama,“ jagab stilist Ženja Fokin moetundlikule mehele trendinõu.
Fokin kutsub mehi rõivastega julgemalt eksperimenteerima
Foto: SHMUPHOTO

Äripäeva erileht Firmapidu uuris Ženjalt, millised tuuled meestemoes puhuvad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700