Autor: Anete Hela Pulk • 25. oktoober 2022

Peeter Koppel: riigijuhid ei peaks võrkkiiges istuva rahva soove täitma

Euroopa riikide juhid ei tohiks kuulata ainult rahva tahet, kuna inimesed sooviksid võrkkiiges istudes Coca-Colat juua ja mitte midagi teha, rääkis SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.
Hinnaralliteemalises vestlusringis osalesid Müügijuhtimise Aastakonverentsil 2022 Indrek Saul, Arto Aas ja Peeter Koppel.
Foto: Raul Mee

„Riigijuhid on täiesti ebaõnnestunud nii-öelda nende missioonis, et peame käituma distsiplineeritult selleks, et meil oleks pikas perspektiivis parem,“ lisas Koppel. Nii Koppeli kui ka Eesti Tööandjate Keskliidu juhi Arto Aasa sõnul on hinnarallis osaliselt süüdi valijad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700