Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 25. oktoober 2022

Ehituskettide juhid: palgasurve on jätkuvalt tugev

Ehituskettide juhtide sõnul on surve palkadele jätkuvalt tugev, kuid kuna tegu on kaubandussektoriga, siis olenevalt ettevõtte palgapoliitikast, võivad tööjõukulude prognoosi mõjutada tulemustasud, mis omakorda sõltuvad nõudlusest.
Foto: Andres Haabu

See eest keskmisele palgale prognoosivad juhid aasta varasemaga sarnast kasvu. Töötasud kasvasid juba eelmisel aastal kiiresti, ent sektori üldine töötasu kasv oli 6,2%, mis on veidi madalam Eesti keskmisest palgatõusust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700