Autor: Kaubandus.ee • 27. oktoober 2022

Breden on otsustanud jaemüüki naasta

Mütsibränd Breden on lisaks e-kauplemisele otsustanud ka jaemüüki naasta. Täpsemalt on valik Bredeni mütse ja müts-salle alates käesolevast sügisest saadaval 11-s Rademari spordikaupluses.
Foto: Bredeni pressimaterjalid

“Kuigi me endiselt hindame virtuaalsest müügikeskonnast tingitud turunduslikku vabadust ja kontakti klientidega laias ilmas, oleme otsustanud tulla vastu kõigile kodumaistele fännidele, kes meilt üha uuesti ja uuesti uurivad, kas ja millal saaks Bredeni tooteid enne ostmist ka oma silmaga näha ja käega katsuda. Vastus on nüüd olemas - seda kõike saab teha Rademaris,” kinnitab ettevõtte tegevjuht Kristel Mets.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070