Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2022

Öun Drinks sai rahvusvaheliselt tunnustatud toiduohutuse sertifikaadi

Öun Drinks sai esimese vaid mahejooke tootva Eesti väikeettevõttena rahvusvaheliselt tunnustatud toiduohutuse juhtimissüsteemi sertifikaadi FSSC 22000, mis aitab suurendada ettevõtte ekspordipotentsiaali. Koguinvesteeringu maht oli ligi veerand miljonit eurot.
Öun Drinks tegevjuht Ainar Sepp

„FSSC 22000 sertifikaat suurendab meie usaldusväärsust nii kodu- kui eksportturgudel ja annab klientidele kindluse, et toodete ohutus on tagatud. Eelkõige aitab see aga avada uksi välisturgudel, kuhu väiketootjatel on pahatihti keerulisem läbi murda,“ ütles ettevõtte tegevjuht Ainar Sepp. „Meie ettevõtte ekspordi osakaal kogukäibest on võrreldes eelmise aastaga kasvanud 23 protsendini ja sertifikaat võimaldab seda edaspidi oluliselt suurendada.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700