Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2022

Tamro Eesti omanik viis läbi ettevõtte ajaloo suurima laienemise

Tamro Eesti emaettevõte PHOENIX Group omandas osa ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte McKesson Euroopa äridest, kindlustades seeläbi Euroopa suurima ravimite hulgi- ja jaemüüja positsiooni. Tehingu lõpetamine toimus 31. oktoobril pärast erinevate riikide konkurentsiametite heakskiitu.
Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh
Foto: Julia-Maria Linna

Vastavalt McKessoni ja PHOENIX Groupi vahel 2021. aasta juulis sõlmitud ostulepingule hõlmab tehing nii McKessoni ettevõtteid Belgias, Prantsusmaal, Iirimaal, Itaalias, Portugalis ja Sloveenias kui ka Euroopa peakontorit, finantsteeninduskeskust Leedus, Saksa ettevõtet Recucare GmbH ja vähemusosalust Hollandi ühisettevõttes Brocacef Groep.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070