Autor: Äripäev • 21. november 2022

Rahva Raamatu omanikud said rohelise tule äri müümiseks

Raamatumüüjale Rahva Raamat andis konkurentsiamet heakskiidu müüa äri Baltikumi suurimale erakapitalifondile BaltCap.
Rahva Raamatu raamatupood Rocca keskuses
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

"Kuna meil endal nii suurt finantsvõimekust ei olnud ja oli fond, kellel oli see idee olemas, tundus see Rahva Raamatu tulevikuvisiooni mõttes ainuõige otsus, et Rahva Raamat saaks veel suuremaks ja saaks edasi kasvada,“ ütles ettevõtte üks seniseid omanikke Viljar Ots. Ta lisas, et nad ise tundsid, et neil ei ole mõtet ühe või kahe poega Baltikumi minna, fond saab sinna viia aga rohkem kauplusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700