Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2022

Menuka Vallaliste päeva põhjal on e-kaubanduses oodata ka rekordilist Musta reedet

Aasta-aastalt ka meie regioonis populaarsemaks muutuv Hiinast pärit e-ostlemise suursündmus ehk Vallaliste päev kasvatas 1a.ee ja k-rauta.ee veebipoodides tavaliste reedetega võrreldes müüke enam kui 60 protsenti, mistõttu eesootavaks Mustaks reedeks võib oodata samuti rekordilisi müügikäibeid.
Foto: Andras Kralla

Veebipoode 1a.ee ning k-rauta.ee opereeriva Kesko Senukai Digitali Baltimaade juht Vytautas Romeikas märkis, et 11. novembril tähistatava Vallaliste päeva müüginäitajad näitavad e-kauplemise menu jätkuvat kasvu ning lubavad prognoosida rekordmüüki ka eelolevaks reedeks, mil kogu maailmas tähistatakse Musta reedena tuntud ostupüha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700