Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2022

Uus omanik taasavab Adavere tuulikus söögikoha

Üle seitsme aasta müügis olnud Tallinn-Tartu maantee äärne Adavere tuulik leidis LVM Kinnisvara vahendusel uue omaniku, tuulikust saab taas söögikoht.
Foto: LVM Kinnisvara

Enne uue toitlustuskoha avamist läbib tuulik põhjaliku värskenduse, kinnitas tehingu vahendanud LVM Kinnisvara Tartu kontori juhataja Philip Saksing. Varem tuulikus tegutsenud toitlustuskoht sulges uksed pandeemia ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757