Autor: Kaubandus.ee • 6. jaanuar 2023

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja kauaaegne juht lahkub ametist

Viimased viisteist aastat Põllumajandus-Kaubanduskoda juhtinud Roomet Sõrmus ei jätka enam uut ametiaega ja on otsustanud edasi tegutseda väljaspool põllumajandussektorit.
EPKK juhatuse esimees Roomet Sõrmus märkis, et Eesti põllumajanduses toimunud edusammud paaril viimasel aastakümnel väärivad igakülgset tunnustust.
Foto: Juuli Nemvalts

Roomet Sõrmus ütles oma lahkumist kommenteerides, et aeg muutusteks on küps. „Põllumajanduskoja inimestel, koja liikmesettevõtetel ja headel koostööpartneritel on minu südames jätkuvalt väga eriline koht. Samas näen, et koja positsioon põllumajandus- ja maamajandussektori esindusorganisatsioonina on tugev ning saan rahuliku südamega hästi toimiva organisatsiooni jätta uuele juhile ja suunduda põnevaid väljakutseid pakkuvasse uude valdkonda.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700