Autor: Merilin Merila • 20. veebruar 2023

HoReCa sektorit varjutavad ka sel aastal mitmed probleemid

KPMG Baltics OÜ partner ja vandeaudiitor Helen Veetamm sõnas, et 2021. aasta tulemusi on tänasel hetkel keeruline kommenteerida, sest majandusolukord ja seda mõjutavad tegurid on vahepeal oluliselt muutunud ning ka mälupilt on sellest kahtlemata mõjutatud. Kuid selleks, et täpsemat pilti ette saada, tuleb appi võtta statistika ja numbrid.
KPMG Baltics OÜ partner ja vandeaudiitor Helen Veetamm

„Kui 2021. aasta tulemusi HoReCa sektoris vaadata, siis kindlasti mõjutas seda veel covidi pandeemia, kuid võrreldes 2020. aastaga hakkasid kogu valdkonna ettevõtted siiski taastuma ning käibe numbrid said kasvusuuna taaskord sisse. Covidi-eelsele tasemele need siiski veel ei tõusnud ning näiteks hotellide puhul sõltus palju külastajate sihtrühmast – kohalik versus välisklient,“ samuti sõltus majandusseis ka hotellide kohanemisvõimest ning üritusmajutuste kokkulepetest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700