Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2023

Prisma ja Uuskasutuskeskus algatavad projekti taaskasutuse hoogustamiseks

Tänasest on Tallinnas Sikupilli, Tiskre ja Roo ning Tartus Annelinna Prismas kogumiskastid, kuhu saab tuua heas korras kasutatud rõivaid, mis lähevad Uuskasutuskeskuse kaudu uuele kasutusringile.
Kasutatud riiete vastupunkt Prismas.

„Üks tarbimissuund, mille hoogsat levikut oleme paaril viimasel aastal näinud, on nii toidu- kui tarbekauba ostmine sama poeskäigu jooksul ning klientide soov ühendada sama käiguga ka taaratagastus ja muud toimetused. Inimesed väärtustavad üha enam ajasäästu ja väldivad nn tühikäike,“ rääkis Prisma Peremarketi maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700