Autor: Marili Niidumaa • 2. märts 2023

Selveri juht Kristi Lomp on üks Parima juhi finaliste

Žürii valis välja kolm Eesti tippjuhti, kelle seast selgub 19. mail Pärnu Juhtimiskonverentsil tänavune parim juht. Sel aastal on finaalis politsei- ja piirivalveameti juht Elmar Vaher, Selveri juht Kristi Lomp ja taristuettevõtte Verston juht Veiko Veskimäe. (21. märtsil otsustas žürii peatada Elmar Vaheri nominatsiooni parima juhi konkursil seoses kelmusekahtlustusega – toimetuse märkus)
Selveri juht Kristi Lomp
Foto: Liis Treimann
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700