Autor: Kaubandus.ee • 3. märts 2023

Maxima klientidel on kasutamata üle 1,2 miljoni euro boonusraha, mis varsti aegub

Kuigi eelmisel aastal kogusid Maxima Aitäh kaardi omanikud oma ostudelt üle viie miljoni euro boonusraha, seisab 1,2 miljonit sellest jätkuvalt kasutuseta. Seda on võimalik realiseerida kuni 31. märtsini.

„Iga-aastaselt säästavad eestimaalased Maxima kliendikaarti kasutades miljoneid eurosid, kuna neile koguneb igalt ostult 1% boonusraha. Mitmel viimasel aastal on see summa küündinud üle 4 miljoni euro aastas. Nüüd 2022. aastal kogusid Aitäh kaardi omanikud meie kauplustes tehtud ostudelt 5,1 miljonit eurot boonust,“ sõnas Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070