Autor: Heli Künnapas • 4. aprill 2023

Rimi tegevjuht võttis vastu uue väljakutse

Rimi tegevjuht Vaido Padumäe on otsustanud vastu võtta uue väljakutse Rimi grupis ning asub juhtima Baltikumi ostuosakonda, jätkates samal ajal ka kogu ettevõtte juhatuse liikmena. Kuni uue juhi leidmiseni jätkab Padumäe ka Rimi Eesti tegevjuhi kohustuste täitmist.
Rimi tegevjuht Vaido Padumäe asub juhtima Baltikumi ostuosakonda.

Vaido Padumäe sõnul on kuus aastat Rimi tegevjuhi rollis olnud huvitav ja õpetlik aeg, eriti koroona ajal, mil tuli teha kiireid ja olulisi otsuseid. “Näiteks e-pood oli meil varem küll olemas, kuid selle kiire edasi arendamine toimus paljuski just pandeemia tõttu ning sellest on saanud oluline osa meie ärimudelist. Olen loomult elukestev õppija ning soovin end kogu aeg täiendada, mistõttu ütlesin ka uuele ametikohale kohe “jah”. Mul on hea meel, et edaspidi saan oma teadmisi ja pikaajalist kogemust rakendada kõigis kolmes Balti riigi, millest saavad kasu nii meie enda inimesed kui kliendid,” rääkis Padumäe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757