Autor: Heli Künnapas • 12. aprill 2023

Lidli ootused tarnijatele

Kaubanduskett Lidl on välja toonud oma ootused tarnijatele. Lidl mõistab, et rahvusvahelise ettevõttena vastutavad nad mitte ainult heade majandustulemuste, vaid laiemalt kogu ühiskonna ees.
Lidl ootab ka tarnijatel planeedi tulevikule kasulikku käitumist.
Foto: Liis Treimann

„Tänasel päeval ei piisa enam lihtsalt loomade varjupaikade ning laste heaks annetamisest,“ ütles poeketi Lidl ettevõtte sotsiaalse vastutuse konsultant Daiga Helena Židelune. Seega on ettevõttel mitmed ootused ja nõuded neile, kes poeketiga koostööd tegema soovivad hakata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700