Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2023

Selgusid 2023. aasta Hea Teeninduse Kuu kiidetuimad teenindajad

Märts oli Eestis juba 20. aastat Hea Teeninduse Kuu. Selle raames toimus Kiida Teenindajat kampaania, mis andis klientidele võimaluse teenindajaid tunnustada. Sel aastal tunnustati juba teist aastat järjest enim R-Kioski ja Caffeine teenindajaid.
Tunnustati R- Kioski teeninduse kvaliteeti.
Foto: Miia Kiho

Parim Teenindaja Konkursi ja Hea Teeninduse Kuu algataja ning eestvedaja Urmas Kõiv sõnul kiideti märtsikuu jooksul teenindajaid 21 626 korral. Tema sõnul on „Kiida teenindajat“ algatus 20 aastat seisnud hea teeninduse märkamise ja arendamise eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700