Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2023

Ülemiste keskuses avati mitu Eestis ainulaadset brändipoodi

Ülemiste kaubandus- ja meelelahutuskeskuses avati mitu uut rahvusvahelist moekauplust. Lisaks avasid taas uksed mõned värskenduskuuri läbinud vanad lemmikud.
NYX shop-in-shop ala Ülemiste keskuses.
Foto: Kristi Sits

Viimase paari kuu jooksul lisandus Ülemiste keskusesse disainerrõivaste kauplus HUGO, Saksamaa riidebränd Betty Barclay ja ehtepood Swarovski. Taasavati ka spordikauplus Rademar ning ilupood I.L.U, kust leiab uuenenud L’Occitane butiigi ja Eesti suurima NYX Professional Makeup valiku.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757