Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2023

Tradehouse avas esinduskaupluse Riias

Tradehouse laieneb aktiivselt välisturgudele ja avas pidulikult oma esimese piiritaguse kaupluse. Järjekorras kuues esinduskauplus asub Läti pealinnas Riias, värskelt renoveeritud Olimpia kaubanduskeskuses. See 2 miljoni eurone investeering tõi Lätti seni suurima ilukaupluse, teatas ettevõte.
Tradehouse’i esinduskauplus Riias.
Foto: Toms Svilans www.doozy.lv

“Tradehouse’i mitmekülgne tootevalik ja asjatundlikud klienditeenindajad pakuvad kõigile tipptasemel ostuelamust,” kommenteeris pressiteates Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp. “Tervitame rõõmuga enda sekka uusi Läti kolleege ja usume, et tänu nende professionaalsele teenindusele ja meie mugavale e-poele leiab Tradehouse kiirelt tee lätlaste südamesse.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070