Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2023

Tradehouse avas esinduskaupluse Riias

Tradehouse laieneb aktiivselt välisturgudele ja avas pidulikult oma esimese piiritaguse kaupluse. Järjekorras kuues esinduskauplus asub Läti pealinnas Riias, värskelt renoveeritud Olimpia kaubanduskeskuses. See 2 miljoni eurone investeering tõi Lätti seni suurima ilukaupluse, teatas ettevõte.
Tradehouse’i esinduskauplus Riias.
Foto: Toms Svilans www.doozy.lv

“Tradehouse’i mitmekülgne tootevalik ja asjatundlikud klienditeenindajad pakuvad kõigile tipptasemel ostuelamust,” kommenteeris pressiteates Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp. “Tervitame rõõmuga enda sekka uusi Läti kolleege ja usume, et tänu nende professionaalsele teenindusele ja meie mugavale e-poele leiab Tradehouse kiirelt tee lätlaste südamesse.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700