Autor: Heli Künnapas • 12. mai 2023

5 olulist põhjust, miks e-poes ostukorv hüljatakse

E-kaubanduse edu sõltub paljudest komponentidest, kuid ettevõtte jaoks on lõpuks oluline, et e-poodi jõudnud kliendid oma ostu ka lõplikult vormistaksid. Millised on aga põhilised põhjused, miks e-poes ostukorv hüljatakse ning ostu lõpule ei viida, rääkis e-kaubanduse UX konverentsil digiteenuste strateeg ja UI/UX disainer Andres Kostiv.
Andres Kostiv tõi välja 5 põhjust, miks ostukorv hüljatakse.
Foto: Raul Mee

Millised on 5 peamist põhjust, miks tekivad e-poes hüljatud ostukorvid?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700