Autor: Kaubandus.ee • 16. mai 2023

Algas tarbijate õigustest teavitav kampaania „Tark tarbija“

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) käivitas digimeedias kampaania „Tark tarbija“, mille eesmärk on tõsta teadlikkust tarbija õigustest ja kaupleja kohustustest ning teavitada võimalusest lahendada tarbija ja kaupleja vahelisi vaidlusi tarbijavaidluste komisjonis.
Kampaania "Tark tarbija" tõstab tarbijate teadlikkust.
Foto: Andras Kralla

Kampaanias kasutatakse nelja videoklippi, mis tõstavad tarbijate teadlikkust, kuidas osta e-kaubandusest või laenata vastutustundlikult, kuidas osta kasutatud autot või käituda, kui keegi tuleb koduukse taha midagi müüma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700