Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2023

TTJA kontrollib kodumasinate kasutusjuhendite olemasolu

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) alustas kasutusjuhendite kontrollimise projektiga, mille raames vaadatakse üle umbes 70 seadme puhul eestikeelse kasutusjuhendi olemasolu ja selle arusaadavus, samuti asjakohaste hooldusjuhiste olemasolu.
TTJA kontrollib kodumasinate kasutusjuhendite olemasolu.
Foto: Meeli Küttim

Koduses majapidamises on suureks abiks erinevad kodumasinad ja ohu eest hoiatamisel suitsu- ja vingugaasiandurid, kuid nende valesti käsitsemisel võivad olla kurvad tagajärjed. Seega on äärmiselt oluline, et tehniliselt keerukate seadmete juurde oleks lisatud ka eestikeelne kasutusjuhend, mis oleks kergesti ja üheselt mõistetav.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070