Autor: Helena Viiroja • 16. mai 2023

Ekspert: 5 nippi, kuidas klienditeenindus ettevõttes uuele tasemele viia

Klienditeeninduse taset Eestis peetakse küll pigem heaks, aga viimased aastad on näidanud klientide rahulolu langust. Mida teha selleks, et klienditeenindus taas tõusuteele viia, selgitas Tele2 teenindusguru Helena Viiroja.
Helena Viiroja jagab soovitusi klienditeeninduse parandamiseks.
Foto: Erakogu

Hiljutisest Tele2 tellitud ja uuringufirma Norstat poolt läbi viidud küsitlusest selgus, et klienditeenindusega rahulolu keskmine näitaja on juba kolmandat aastat languses: kui 2021. aastal oli klienditeenindusega rahul 47% vastanutest, siis aastal 2023 on näitajaks 44%. Tele2 ujub aga vastuvoolu ja parandas tulemust esimest korda Eesti keskmisest kõrgemale. See aga ei tule niisama, vaid teadliku ja järjepideva töö tulemusena.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757