Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2023

SEB pank alustab innovaatilise makselahenduse pakkumist – nutiseadmest saab makseterminal

Ettevõtetel on nüüdsest veelgi lihtsam oma teenuse või toote eest raha küsida, kuna alates tänasest tõi SEB pank turule lahenduse „makseterminal nutiseadmes“. Tegemist on digitaalse kaardimaksete vastuvõtmise ja töötlemise lahendusega Android süsteemile, mis muudab kaupmehe nutiseadme (telefoni või tahvelarvuti) kaasaskantavaks kaardimaksete vastuvõtuseadmeks.
Uus lahendus muudab kaupmehe nutiseadme kaasaskantavaks kaardimaksete vastuvõtuseadmeks.
Foto: SEB

SEB hinnangul on Eestis arvestatav hulk ettevõtjaid, kelle käibenumbrid võiksid olla suuremad, kui nad pakuksid klientidele võimalust tasuda oma toodete või teenuste eest kaardimaksega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070