Autor: Kaubandus.ee • 2. juuni 2023

Uuskasutuskeskuse endine juht on ringiga tagasi

Uuskasutuskeskus sai 1.juunist uue juhi, kes vedas organisatsiooni ka aastatel 2009–2019. Nüüd, neli aastat hiljem on ta valmis uueks arenguhüppeks.
Uuskasutuskeskust asus 1. juunist juhtima Katriin Jüriska
Foto: Eiko Kink

Uuskasutuskeskust asus 1. juunist juhtima Katriin Jüriska. Oma esimesel ringil Uuskasutuskeskusega aitas Katriin keskusel tulla läbi keerukatest aegadest, ehitas üles toimiva tegevusmudeli, usaldusväärse kaubamärgi ja avas üle Eesti 13 Uuskasutuskeskuse kauplust. Nüüd, neli aastat hiljem, on Katriin ringiga Uuskasutuskeskuses tagasi ning valmis uueks arenguhüppeks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070