Autor: Kaubandus.ee • 5. juuni 2023

Fiati, Alfa Romeo ja Jeepi esindusõigused Baltikumis saavad uue esindaja

Alates 1. juulist 2023 koonduvad kõik Stellantis grupi suuremate kaubamärkide esindusõigused Baltikumis ühe ettevõtte kätte.
Fiati, alfa Rome ja Jeepi esindusõigused saavad uue esindaja.
Foto: Auto-Bon

Bassadone Automotive Nordic kontserni kuuluv Peugeot’, Citroëni, Opeli ja DS sõidukite maaletoomisega tegelev Auto-Bon võtab Autobravalt alates 1. juulist 2023 üle Fiati, Alfa Romeo ja Jeepi esindusõigused Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700