Autor: Heli Künnapas • 30. juuni 2023

Suvetöötajaks võetakse enamasti oma töötajate lapsed

Tööjõu leidmine kaubanduses pole väga lihtne, kuid suvel pakuvad leevendust suvetöötajad. Mitmed kaupmehed kinnitasid, et pakuvad suvel tööd ka alaealistele. Mida ja mis tingimustel noored suvel tööd teha saavad, rääkisid erinevate kaubanduskettide esindajad.
Bauhofis on suvetöötajate ülesandeks ka näiteks taimede eest hoolitsemine.
Foto: Andres Haabu

Statistikaameti andmetel töötas eelmise aasta suvekuudel vähemalt ühe päeva 16 700 noort vanuses 10-17 aastat. Statistika järgi sai suur osa noori tööd just kaubandusega seotud ametikohtadel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070