Autor: Heli Künnapas • 3. juuli 2023

Mööblimüüja Evelekti müügitulu langes aastaga 11 protsenti, kuid teeniti kasumit

Mööbli- ja sisustuskaupade keti Home4you operaatori Evelekti käive langes peamiselt hulgimüügi vähenemise tõttu.
Suurim osa käibe langemisest tuli hulgimüügi vähenemisest.
Foto: Evelekt

Sõja puhkemine Ukrainas ja kehtestatud sanktsioonid Venemaale ja Valgevenele mõjutasid otseselt kaupade eksporti. Ettevõtte eksport vähenes 0,48 miljoni euro võrra, mis moodustab kogu ettevõtte müügitulu vähenemisest umbes 30%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700