Autor: Marko Laanes • 12. juuli 2023

Marko Laanes: AI suudab juba täna e-poodniku, turundusinimese või arendaja laualt ära korjata hulga tüütut tööd

Tehisintellekt on leidnud tee pea igasse eluvaldkonda ning kuigi leiab ohtralt skeptikuid, kes näevad AI-d kui vaid pinnavirvendust, siis märgib Elisa uute teenuste turundusjuht Marko Laanes arvamusloos, tehisintellekti rongilt ei tasu maha jääda. Juba täna suudavad nutikad tööriistad muuta lihtsamaks nii turundusinimeste, e-poodnike, arendajate kui ka kümnete teiste rollide töö.
Elisa uute teenuste turundusjuht Marko Laanes
Foto: Midjourney

Tehisintellekti ümbritses veel mõnda aega tagasi stigma, justkui oleks tegu millegi veidi veidra või natuke kahtlasega. Veidi meenutas see kõik plokiahela või suurandmete algusaega, kus kamp entusiaste uuest tehnoloogiast vaimustus, kuid laiem avalikkus “järgmist suur asja” veel võõristas ja pigem sellest midagi teada ei tahtnud. ChatGPT tõi aga sellesse maailma muutuse ning veidi kahtlasest AI-st sai asjalik assistent, mille tuules on turule jõudnud sadu uusi tööriistu, mille abil tüütu töö lihtsamaks muuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070