Autor: Ellen Jõgi • 14. august 2023

Rakvere valda suure sisustuskaubamaja rajamise idee maeti maha

Sellist keskust plaanisid Rakvere linna piirile rajada Mööbliaida omanikud, kuid nüüd on plaanist loobutud ja sel aastal suleti ka Rakveres Tallinna maanteel asunud Mööbliaida kauplus. Uus suur mööblikauplus avati neljapäeval hoopis Rae vallas.
Foto: Eskiis
Mööbliaida omanikud Parvel Pruunsild ja Urmas Koorits loobusid ideest ehitada Põhjakeskuse kõrvale suur sisustuskeskus. Kinnistu, kuhu suur mööblipood pidi tulema, jääb ootama paremaid aegu.
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700