Autor: Kaubandus.ee • 23. august 2023

Coop Eesti uus logistikadirektor tuleb Smartenist

4. septembrist alustab Coop Eesti Keskühistu logistikadirektorina tööd 20-aastase logistikakogemusega Hannes Oks, kes viimased seitse aastat on tegev olnud Eesti suurima kolmanda osapoole logistika teenusepakkuja AS Smarten Logistics logistikadirektorina.
Coop Eesti uus logistikadirektor Hannes Oks
Foto: Coop Eesti

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Rainer Rohtla sõnul on Hannese näol Coopiga liitumas tippjuht, kellel on logistikavaldkonna üks parimaid kogemusi. „Eestis on vähe selliseid ettevõtteid, kes korraldaksid kaubavedu nii suures mahus, kui seda teeb Coop, üks neist on Smarten, kus Hannes juhtis logistikat viimased seitse aastat, sellel on väga suur väärtus meie jaoks. Lisaks on Hannes tugev meeskonnamängija, mis on mitmesaja liikmelise meeskonna juhtimisel kriitilise tähtsusega,“ ütles Rohtla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700