Autor: Kristel Härma • 4. september 2023

PetCity vahetab järjekordses kaubanduskeskuses konkurendi välja

Lemmikloomapood Urr ja Nurr peab sügisel välja kolima Järve keskusest, kuhu tuleb asemele Margus Linnamäele kuuluv hoogsalt laienenud Pet City. Konkurentsiamet näeb olukorra taga võimalikku probleemi.
Urr ja Nurr saab oma praegu edukaimal pinnal Järve keskuses kliente teenindada oktoobri lõpuni. Seejärel võtab koha üle Pet City, nagu läks mõni aasta tagasi ka Urr ja Nurr kauplusega Viimsi keskuses.
Foto: Liis Treimann

Sealjuures peab Urr ja Nurr konkurendi jaoks vabaks tegema juba teise oma äripindadest. Kui mõni aasta tagasi läks Pet City kätte nende tookordne edukaim pind Viimsi keskuses, siis nüüd tuleb käest anda praegune tulusaim kaupluse pind Tallinnas Järve keskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070