Autor: Kristjan Pruul • 20. september 2023

Leedu Post murrab Eestis pakiautomaatide turule

Poole aasta pärast võib Eestisse jõuda enam kui 100 värsket pakiautomaati, mis kannavad leedukate kaubamärki LP Express.
Tootenäidis ehk LP Expressi pakiautomaat Vilniuses.
Foto: Leedu Post

LP Express on Leedu riikliku postifirma pakiautomaatide tiib ja nad on nüüd valmis põhjanaabreid vallutama. 2024. aasta märtsiks on plaanis Lätis ja Eestis avada ühtekokku 300 automaati, mis vaat et kahekordistaks ka sealse postifirma automaatide võrgustiku. Leedu investeeringu suurus on 4 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700