Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2023

Tridens haaras Jägermeisteri turustamisõiguse kogu Baltikumis enda kätte

Baltikumi jookide edasimüüjaid Tridens saab alates järgmise aasta algusest Saksamaa alkoholitootja Mast-Jägermeistri ainuõiguslikuks distribuutoriks Lätis, vastutades selle tulemusel kõigis kolmes Balti riigis ekslusiivselt Jägermeister ürdilikööri turupositsiooni edasiarendamise eest.
Tridensi tegevjuht Janno Hert

Tridensi tegevjuht Janno Hert ütles, et laialt tuntud kaubamärkide tarbijad ootavad joogitootjatelt pidevat arengut ja inspiratsioooni, mis kehtib nii Tridensi klientide kui ka Jägermeisteri fännide kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700