Autor: Kristel Härma • 18. oktoober 2023

Mööblitootjaid aheldab hinnasurve. Odavamaid hindu nõuavad IKEA ja teisedki

Maailma suurim mööblimüüja IKEA teatas hiljuti, et langetab kauplustes keskmist hinda. Kohalike tootjate sõnul nõuavad madalamaid hindu teisedki poed ja ostlejad.
IKEA teatas, et langetab mööbli keskmist hinda, sest inflatsioon on raugemas.
Foto: Liis Treimann

IKEA-le pikki aastaid tekke ja patju tootnud Wendre tuli suurketi nõudmisele vastu ning müüb ka enda tooteid ketile odavamalt. Wendre juht Gavin Perkins tõdes, et madalamaid hindu nõuavad kliendid ning nad on seetõttu pidanud tegema ettevõttes korraliku kulude ülevaatuse ja vähendama kulusid seal, kus vähegi võimalik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700