Autor: Maarit Eerme • 17. oktoober 2023

Rahva Raamatu värske juht: on aeg teha järgmised julged sammud

Septembri lõpust ametlikult Rahva Raamatu juhiks saanud Rain Siemer rääkis kaubandus.ee’le, et talle tundub, et Rahva Raamat on viimastel aastatel loorberitele puhkama jäänud ning liiga kinni oma kuvandis. „Aeg on teha järgmised julged sammud, et edasi liikuda.“
Rahva Raamatu juht Rain Siemer
Foto: Raul Mee

„Me oleme tõesti maailma parim pood, aga see tiitel jääb paari aasta taha.“ Tema sõnul on tänapäeva lugemiskultuur mitmekesisem, kui enne ning lisavõimalusi annavad audioraamatud, podcastid ja muud sarnased meediumid. „Läbi nende suundade arendamise saab laiendada ka raamatu lugejaskonda ja kuulajaskonda.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700