Autorid: Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 26. oktoober 2023

SUUR KÜSITLUS: toidu- ja esmatarbekaupade müüjad otsivad efektiivsust

Küsisime enam kui 77 toidu- ja esmatarbekaupade müügiga tegeleva ettevõtte juhi käest, mida nad teevad, et käibelanguses edukalt tegutseda. Sealt selgus, et otsitakse võimalusi, kuidas muuta oma igapäevatöö efektiivsemaks ning tegeletakse sortimendi optimeerimisega ja hoitakse kulusid kokku efektiivselt turundades.
Inimeste ostud keskpäeval
Foto: Andras Kralla

Samas selgus uuringust, et neljandik juhte ütlesid, et nad pole veel midagi teinud, sest nõudlus pole vähenenud. Viiendiku sõnul korraldavad nad rohkem kampaaniaid ning teist sama palju räägivad läbi tarnijatega ostuhinna alandamiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700