Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2023

Esimene Michelini Läti restoranigiid on ilmunud

21. novembril avalikustatud Michelini giidis soovitatakse kokku 26 Läti restorani: 19 asuvad Riias ja 7 väljaspool pealinna. Sinna kuuluvad 1 ühe tärniga restoran, 3 Bib Gourmand’i restorani ja 22 muud soovitatud restorani – neist üks on esile tõstetud Michelini rohelise tärniga.
<strong >Max Cekot Kitchen</strong>

„Meil on hea meel tervitada Lätit Michelini restoranigiidide peres,” ütles The Michelin Guides'i rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec. „See on teine Balti riik, mis meie valikus figureerib, ning see liitub Michelini restoranigiidide kollektsiooniga ühe Michelini tärniga restorani ja kolme Michelini Bib Gourmand’i restoraniga."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700