Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2023

Lidl Eesti investeerib töötajate palgatõusu ligi miljon eurot

Lidl Eesti tõstab järgmise aasta jooksul kõigi töötajate palka 7-10 protsenti. Palgatõus saab alguse 2024. aasta 1. jaanuarist ning kokku suurendatakse Lidl Eesti töötajate palgafondi ligikaudu miljoni euro võrra.
Lidl toidupood
Foto: Liis Treimann

Käesoleva aasta märtsis tõstis ettevõte töötajate palka ning maksis inflatsioonikompensatsiooni kõikidele töötajatele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700