Autor: Kaubandus.ee • 29. august 2023

Lidl Eesti hõivas esimesel tegevusaastal 4% turust

Lidl Eesti jaoks oli 2022. majandusaasta märgilise tähtsusega - ettevõte käivitas oma põhitegevuse avades sama aasta märtsikuus 8 kauplusega jaeketi. Majandusaasta lõpuks oli Lidl avanud 11 kauplust, millega kaasnes ka töötajate arvu kasv 740-ni.
Lidl Eesti avas enda esimese kaupluse 2022. aasta märtsis
Foto: Liis Treimann
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070