Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2023

70 protsenti HoReCa sektorist eelistab üht varustajat

Kantar Emor viis HoReCa sektoris läbi turu-uuringu, mille järgi on restoranide, hotellide ja teiste toitlustajate kõige eelistatum varustaja jätkuvalt Kaupmees & KO, kust on viimase kolme kuu jooksul kaupa ostnud või tellinud ligi 70 protsenti Eestis tegutsevatest HoReCa ettevõtetest.
AS Kaupmees & KO tegevjuht Ando Laine ütles, et edu võti peitub koostöös ja teenuste järjepidevas arendamises.
Foto: Tiina-Liina Uudam

Kaupmees & KO kõrval on 31 protsenti HoReCa ettevõtetest viimasel kolmel kuul vähemalt korra tellinud toidukaupu veel Sanitexist, 11 protsenti Fruit Xpressist ning 10 protsenti Horeca Service OÜ-lt. Seejuures on Kaupmees & KO esmane hankekoht kõigis kaubagruppides, alustades jookidest ning lõpetades puu- ja juurviljadega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757