Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2023

SEB: jõulukingituste pealt kokku ei hoita

SEB korraldatud uuringust selgub, et 67% eestimaalastest plaanib jõuludele kulutada sama palju kui aasta varem. Kaks kolmandikku vastanutest kulutab kingitustele kuni 200 eurot.
Tõenäoliselt mõjutavad kingitegemise plaane ka perekondade erinevad jõulutraditsioonid ning see, et jõulukinke tehakse pigem ainult lastele ning järjest vähem samaväärselt palju täiskasvanutele. Foto: Pexels.

Hoolimata sellest, et majanduses on keerulised ajad ning hinnatõus on muutnud tarbijate ostuotsuseid, ei hoia Eesti inimesed jõulude arvelt kokku. 67% eestimaalastest plaanib jõule tähistada samaväärselt nagu eelmisel aastal ning ei plaani kokku hoida. Kingitustele kavatseb ligi kaks kolmandikku kulutada kuni 200 eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700