Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2023

Enamus tööõnnetusi juhtub töötaja libisemise või kukkumise tõttu

Enim tööõnnetusi juhtub kaubanduses, töötlevas tööstuses, veonduses, laonduses ja ehituses. Peamised tööõnnetuste põhjustajad olid Tööinspektsiooni eelmise aasta andmetel kukkumised, libisemised ning komistamised.
Enamus tööõnnetusi saab ära hoida, kui töötajad peaksid kinni ohutusnõuetest ja töökohal oleksid riskid maandatud.
Foto: Indrek Susi

Võrreldes varasema kahe aastaga on kukkumiste, libisemiste ning komistamiste arv töökohal kasvanud 10 protsenti. Iga kolmas selline õnnetus tõi töötajale kaasa raske tervisekahjustuse ja pikemaks ajaks töölt eemal viibimise.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700