Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2023

Kaupmees: selle aasta jõuludeks tehakse jälle rohkem kodus ise süüa

Odavpoodide keti A1000 Market juhi Tarmo Lauringu sõnul üritavad inimesed tänavu pühade ajal veidi rohkem kokku hoida – tehakse ise süüa ning valmistoodete asemel ostetakse maitsestamata liha, kaalukomme ja köögivilju.

Tarmo Lauringu kinnitusel üldine müük mullusega võrreldes langenud pole ning peolaud tuleb ikkagi korralik, kuid isetegemine on tõusuteel. „Maitsestatud ja marineeritud lihatoodete müük on vähenenud ja soodsama kilohinnaga maitsestamata liha käive tõusnud. Valmissalatite- ja toitude asemel on tõusnud kartuli ning muude köögi- ja juurviljade müük. Samuti ostetakse poepiparkookide asemel rohkem tainast ja glasuure,” ütles Lauring.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700