Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2023

Kaardimakse statistika: millistes riikides Eesti inimesed enim oste armastavad teha?

Citadele pangakaartidega välismaal tehtud füüsiliste ostude andmed näitavad, et Eesti inimeste enim eelistatud riigid, kus ostelda aastaga muutnud ei ole, küll aga on Baltikumi vaatest uus lemmik sihtpaik tekkinud Leedu turistidel.
Perioodil aasta algusest novembri lõpuni tegid Eesti turistid kõige sagedamini oste Soomes, Hispaanias ja Lätis. Esikolmik oli ka mullu samasugune.
Foto: Arvo Meeks

Perioodil aasta algusest novembri lõpuni tegid Eesti turistid kõige sagedamini oste Soomes, Hispaanias ja Lätis. Esikolmik oli ka mullu samasugune.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700