Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2023

TTJA kontrollis e-poodide tarne tähtaegu ja koostas e-kauplejatele meelespea

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) teostas 28 e-poes kontrolloste eesmärgiga välja selgitada, kas e-poodides märgitud tarne tähtajad vastavad tegelikkusele.
Selleks, et kontrollida, kas lubatud tarne tähtajad vastavad tegelikkusele, sooritas TTJA käesoleva aasta 14. novembril kontrolloste 28 e-poest, kus lubati lühikesi tarnetähtaegu valdavalt alates ühest päevast kuni nädalani.

Üldsusele on teada, et novembris toimub Must Reede, algavad paljud sooduskampaaniad ning valmistutakse jõulukinkide soetamiseks. Seega aktiveerub oluliselt ka e-poodidest ostlemine. Juhime kauplejate tähelepanu sellele, et tarneaegade lubaduste andmisel peab arvestama ka ostude suurenemisest tuleneva koormusega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700